Hoe moet smartcard in CI module Canal Digitaal?

CI+ module voor losse smartcard

  1. Steek de smartcard in de CI+ module, zodat de chip richting de sticker wijst.
  2. Plaats vervolgens de module met kaart in de tv, zodat de sticker van de tv af wijst.

Welke CI module voor Canal Digitaal?

De M7 CAM-803 is een CI+-module (insteekkaart) met geïntegreerde smartcard, een ruimtebesparende oplossing om tv te kijken. Je kunt deze module gebruiken in combinatie met door Canal Digitaal gecertificeerde satellietontvangers en geteste tv-toestellen (met DVBS2-tuner voor satellietontvangst en CI+-sleuf).

Hoe plaats je de kaart in de CI module?

Steek de smartcard in de CI+ module en steek de module vervolgens in je televisie. Zet hierna je televisie aan. Je tv start vanzelf een controleproces. Wacht tot de tv dit proces heeft afgerond.

Kan geen CI Services weergeven Controleer of module correct werkt?

Dan ligt het probleem waarschijnlijk aan de rechtenvoorziening van je abonnement. Om rechten te krijgen voor je zenders moet de CI-module op de juist wijze geplaatst te worden. Controleer of de module op de juiste wijze in de TV zit. In de meeste gevallen moet deze ingestoken zijn met de afbeelding van de tv af.

Hoe moet de smartcard in de ontvanger?

Dat is in de meeste gevallen door de smartcard met de chip naar beneden in de ontvanger te steken.

Waar staat het Smartcardnummer?

Uw smartcard nummer staat op uw smartcard en uw klantnummer staat op uw bevestigingsbrief of factuur.

Wat is Cicam?

Midden jaren zestig werd het instituut opgericht als Studiecentrum voor Vredesvraagstukken, vandaag viert het onder de naam CICAM zijn vijftigste verjaardag. Drie observaties bij wat een wonder van overlevingskunst mag heten.

Heeft KPN ook CI module?

Als u gebruik wil maken van de CI module bij KPN en Telfort dan heeft u een abonnement nodig op Digitenne. Heeft u een normaal TV+Internet (en Bellen) pakket bij KPN of Telfort dan kunt u geen gebruik maken van de CI module. De CI module in combinatie met Digitenne wordt ook wel de Digitenne insteekkaart genoemd.

Wat kost een CI module van Telenet?

De CI+-module krijgt een prijs van 69 euro. Omdat Telenet huurkosten voor zijn digicorders in rekening brengt, kan de CI+-module in acht maanden terugverdiend worden, zo schrijft Tik. In de module moet een Telenet-smartcard geplaatst worden, waarna deze in een CI+-compatibele televisie geschoven kan worden.

Hoe kan ik smartcard Ziggo activeren?

Smartcard activeren Ziggo Telefonisch activeren Bel de Ziggo Activatielijn op 0900 – 2020 000 (normaal tarief) en volg de instructies. Binnen 10 minuten(uiterlijk 45 minuten bij grote drukte) kijkt u digitaal televisie.