Is hofbad open?

Donderdag 7.00 – 21.30 uur. Vrijdag 12.00 – 15.00 uur. Zaterdag 9.30 – 16.00 uur. Zondag 9.30 – 16.00 uur.

Hoe duur is het Hofbad?

Vrij zwemmen, banenzwemmen en gezinszwemmen

Wat Vanaf 14 jaar Jeugd tot en met 13 jaar en 65+
banenzwemmen € 4,20 € 3,50
gezinszwemmen € 4,20 € 3,50
12-badenkaart € 42 (10=12) € 35 (10=12)
25-badenkaart € 84 (20=25) € 70 (20=25)

Kan je zwemmen bij Van der Valk?

De meeste Van der Valk hotels beschikken over zowel een zwembad als een wellness ruimte. Boek bijvoorbeeld meerdere nachten weg en genieten volop van alle faciliteiten in een van de hotels en komt volledig uitgerust thuis. De meeste Van der Valk hotels bieden een verwarmd binnenzwembad aan.

Hoeveel liter water zwembad Van der Valk?

Normaal zit er 2.180.000 liter water in het bad.

Wat is een Zwempas?

De legitimatieplicht zorgde voor veel weerstand onder de zwemmers, want niet iedereen vindt het prettig om een paspoort of een rijbewijs mee te nemen en in het kluisje achter te laten. De gemeente komt daarom nu met een zwempas, deze vervangt de verplichte legitimatie.

Hoeveel mensen in zwembad Corona?

Met coronatoegangsbewijzen mag 100% van de capaciteit gebruikt worden. Dat betekent dat er toeschouwers aanwezig mogen zijn, geen afstand van elkaar hoeven te houden en ook geen vaste plek hebben.

Wat kun je doen met een Ooievaarspas?

Heeft u een laag inkomen? Vraag dan de Ooievaarspas aan. Met de Ooievaarspas krijgen u en uw gezin korting op allerlei leuke activiteiten, zoals sport, uitjes, lidmaatschappen en cursussen.

Welk Fletcher Hotel heeft een zwembad?

Fletcher hotels met zwembad – Onze 8 favorieten

  1. Fletcher Wellness Hotel Sittard – Met zwembad.
  2. Fletcher Wellness Hotel Helmond.
  3. Fletcher Wellness Hotel Leiden – Met zwembad.
  4. Fletcher Wellness Hotel Stadspark.
  5. Fletcher Wellness Hotel De Hunzebergen – Met zwembad.
  6. Fletcher Hotel-Restaurant Frerikshof.

Kan ik een hotel boeken tijdens Corona?

Onze Corona maatregelen Ondanks de maatregelen vanuit de overheid kunt u zorgeloos verblijven in onze hotels. Uw veiligheid en gezondheid, en die van onze medewerkers staan hierin centraal. Voor de maatregelen van een specifiek hotel verwijzen wij u graag door naar de website van het hotel zelf.

Hoeveel liter in mijn zwembad?

De berekening van het volume van een rechthoekig zwembad is zeer eenvoudig: lengte x breedte x hoogte. Vergeet niet om alles in meters te berekenen: dit geeft je een antwoord in kubieke meter (1 m³ = 1.000 l).

Hoe kom ik aan een Zwempas?

Je kunt vooraf je zwempas online aanvragen. In je mailbox krijg je dan een bevestiging die je vanaf 18 september mee kan nemen naar het zwembad. Je moet dan nog één keer een legitimatiebewijs laten zien. In het zwembad wordt vervolgens een zwempas aangemaakt die je meteen meekrijgt.